Skin Defense Cream (150ml)

Krema za jačanje i stabilizaciju osetljive kože

Bogata formula sa 25% lipida idealna je nega za osetljivu i reaktivnu kože lica. Specijalno odabrane aktivne supstance obnavljaju hidrolipidni sloj kože. Redukuje se crvenilo i iritacije kože i prevenira njihov ponovni nastanak. Definisana je kao krema koja jača imunitet i otpornost kože i smanjuje postojeću hipersenzibilnost. Nakon nanošenja stvara finalni osećaj relaksiranosti i komfora.

Efekti

Jača prirodnu barijeru kože
Redukuje crvenilo kože i prevenira ponovnu pojavu
Sužava proširene pore
Hidrira i održava optimalnu hidriranost kože
Umiruje kožu
Pruža izgubljeni osećaj komfora

Detaljnije

Poremećaj prirodne kožne barijere može dovesti do njene izuzetne reaktivnosti. Zbog nastalih oštećenja koža gubi sposobnost da se zaštiti od eksternih uticaja kao što su klimatski uslovi, sunčeva svetlost, toksini iz okruženja i td. Ona reaguje izuzetno burno, a posledice vidljive na licu su crvenilo i iritacije. U ovoj kremi nalazi se specijalno kreiran Skin Guard Complex* – patentirani sastojak koji može redukovati osetljivost kože i do 49% . U kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom, bisabololom i skvalanom koji imaju naglašena hidrirajuća i umirujuća dejstva koža će brzo i lako povratiti ugodan osećaj i zdrav izgled.

 

Funkcija proizvoda u tretmanu

Krema se u tretmanu koristi kao masažno sredstvo, obogaćena malom količinom Inspira:med massage seruma koji pojačava njena klizna svojstva.

Karakteristike

Skin Defense Cream (150ml)