Restorative Cream (150ml)

Krema sa voćnim kiselinama za ubrzano obnavljanje kože

Restorative Cream je “tretman krema”, specifična zbog prisustva prirodnih voćnih kiselina u svom sastavu. Sa pH vrednošću 4 ona povećava kiselost kože, te je idealna nega pre svega kod kože kojoj je potrebno dubinsko čišćenje i obnova. Zbog specifičnog sastava dejstvo joj je višestruko: keratolitičko, hidrirajuće i nutritivno kožu. Zahvaljujući ovakvim osobinama pogodna je za obnavljanje, bez obzira na tip kože.

Efekti

Unapređuje reljef kože zahvaljujući AHA kiselinama
Redukuje vidljivost ožiljaka i bora
Sužava proširene pore
Hidrira i održava optimalnu hidriranost kože
Pročišćuje kožu i oplemenjuje ten
Prevenira nastanak novih inflamacija

Detaljnije

Prirodan proces obnove kože dešava se na 4 nedelje. Kako starimo ovaj proces se dramatično usporava, a koža poprima siv i umoran izgled. Zahvaljujući Restorative Cream koja u svom sastavu sadrži kombinaciju 4 AHA kiseline (limunsku, vinsku, jabučnu i glikolnu) pokreće se keratolitički proces i ubrzava ćelijska obnova. Skvalan koji je dodat kremi pomaže koži da je za očuva optimalnan nivo hidriranosti što je čini veoma ugodnom za korišćenje. Tokom serije tretiranje lica voćnim kiselinama preporučuje se da klijent paralelno koristi kremu kao noćnu negu, kako bi se pospešili regenerativni procesi.

 

Funkcija proizvoda u tretmanu

Krema se u tretmanu koristi kao masažno sredstvo, obogaćena malom količinom Inspira:med massage seruma koji pojačava njena klizna svojstva.

Karakteristike

Restorative Cream (150ml)