Fair Complexion Cream (150ml)

Krema za hiperpigmentacije na koži

Fair Complexion Cream je krema za ujednačavanje tena i otklanjanje hiperpigmentacija na koži lica. Prilagođena svim tipovima kože, pored direktnog dejstva na pigmentne promene različitog porekla ova krema ujedno hidrira i ishranjuje kožu. Štiteći kožu od negativnog dejstva slobodnih radikala sprečava nastanak novih pigmentnih promena i prevenira rano starenje kože lica uzrokovano oksidativnim stresom.

Efekti

Ublažava hiperpiglentacije na koži
Ujednačava i posvetljuje ten
Ublažava vidljivost pega i staračkih fleka
Hidrira i održava optimalnu hidriranost kože
Deluje antioksidativno
Štiti kožu od nastanka novih hiperpigmentacionih promena

Detaljnije

Redovna upotreba Fair Complexion Cream deluje intenzivno na redukciju sadržaja melanina u koži. Moćna kombinacija Lipoamino Acid i Diacetil Boldina pružiće neverovatan efekat posvetljenja kože. Uz dodatak patentiranog sastojka Radian Skin Complex-a, koža dobija unificiran, prosvetljen i svež izgled, postaje glatka i meka. Zaštita kože od UVA i UVB zračenja nezaobilazan je korak na kraju tretmana kako bi se sprečila formacija novih hiperpigmentacija na koži.

 

Funkcija proizvoda u tretmanu

Krema se u tretmanu koristi kao masažno sredstvo, obogaćena malom količinom Inspira:med massage seruma koji pojačava njena klizna svojstva.

Karakteristike

Fair Complexion Cream (150ml)