BCN Institute Mezokokteli

Višedecenijska ekspertiza u formulisanju preparata za mezoterapiju. Vrhunski kvalitet preparata, neograničene mogućnosti u primeni i cenovna konkurentnost ključne su prednosti BCN Institute seruma i koktela.

Lice

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih vidova nege lica današnjice. Učinkovitija je od klasičnih tretmana, a bezbednija od invazivnih procedura. BCN Institute serumima i koktelima uspešno se rešavaju sve aktuelne problematike na licu i omogućava efikasna preventivna nega.

Očna regija

Najdelikatniji deo kože lica predstavlja regija oko očiju. Umorna koža, sivi i otečeni kolutovi ili naglašene bore narušavaju lep izgled lica. Posebno kombinovani BCN kokteli i specijalna tehnika rada pomaže da jednostavnim putem, bez hirirških zahvata, dođete do željenih rezultata.

Telo

Mezoterapijski tretmani tela pružaju ubrzan put ka postizanju željenog izgleda i figure. BCN Institute poseduje visoko efikasne kombinacije preporučene za tretiranje najpopularnijih problematika kao što su celulit, masne naslage ili problem pošutene kože.

Kosa

Gubitak kose sve je prisutniji problem savremenog doba. Nasledni faktori, ali i stil života praćen stresom intenzivirali su njegovu učestalost. Zahvaljujući serumima koji stimulišu regeneraciju, mikrocirkulaciju i jačaju folikul dlake, BCN Institute Vaš je ključ za u postizanje izuzetnih rezultata.